Vorige Artikel 55 van 56 Volgende

Amazonian Gin uit Peru

26 maart 2021 - Wijnhoeve Heeze - Bjorn van der Putten

Zeldzame amazone gedistilleerde gin.

Amazonian Gin wordt in Lima gemaakt door de Inca-distilleerderij, producenten van Peruaanse gin GINCA.
De unieke plantaardige ingrediënten in deze gin worden verbouwd in de Peruaanse Amazone en zo lokaal mogelijk ingekocht, iets wat deze gin onderscheidt van andere gin die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn.

Een ongebruikelijke mix van ingrediënten, waaronder camu camu, tonkaboon, sasha inchi en aguaymento, worden gecombineerd met een sterke drank gemaakt van suikerriet om deze gin een werkelijk unieke Zuid-Amerikaanse smaak te geven.

De eerste ultra premium gin van de wereld, volledig gedistilleerd met vers fruit en plantaardige ingrediënten uit de Peruaanse Amazone. Misschien wel de meest exotische gin op de markt. Amazonian Gin Company is een 100% natuurlijke ultra premium gedistilleerde gin die alleen vers Amazone-fruit en plantaardige ingrediënten gebruikt die worden geteeld door kleine lokale producenten die uren per boot varen om het fruit te oogsten en naar distilleerderij op te sturen.

De vruchten en plantaardige ingrediënten die gebruikt worden zijn: aguaymanto (physalis), camu camu, biologische macedonische jeneverbessen, amazone noten, tonkabonen, cider citroen, zoete citroen en sacha inchi (inca kastanjes) Een echte ultra premium gin, 4 keer gedistilleerd met passie voor aroma's en smaken van het Peruaanse Amazonegebied

Smakenbeleving
We vinden zeer frisse tonen, citrus, voornamelijk tot cider citroen, camu en kastanje uit de Amazone. De smaak is aangenaam, extreem fris en exotisch. De suikerrietalcohol geeft eenheid en karakter. De afdronk is lang en laat een intense Amazone cider-citroensmaak achter.

 

 

© 2021 - 2023 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.