Vorige Artikel 8 van 11 Volgende

Ciao, Italiaanse proeverij op 18 september

Zaterdag 18 september maken we er een Italiaanse feestje van!

Soms heb je hulp van een vriend nodig om een feestje te maken. Zaterdag 18 September gaan we dat precies in de winkel doen, een feestje maken. Hoe dan vraag je je nu af?

Nou, Jeroen van Dijk, een van mijn dierbare vrienden en tevens wijn importeur "Condividi" van prachtige Italiaanse wijnen komt aanstaande zaterdag met mij samen de winkel draaien.

Waarom? Soms heb je wat extra hulp nodig om de prachtige wijnen die we uit Italië hebben onder de aandacht te brengen. Jeroen zoekt werkelijk waar naar pareltjes uit diverse Italiaanse wijngebieden, en die pareltjes hebben wij weer in onze winkel. Hoe leuk is het dan om Jeroen het verhaal achter de wijn te laten vertellen en bij verhalen hoort proeven. Diverse wijnen hebben we open staan voor je.
Ik noem Valpollicella, Lazio, Friuli, en mijn favoriete Riesling en Pinot Nero van Mon Carul.

Tussen 12.00 en 17.00 uur heb je alle tijd om je in Italiaanse sferen te komen. Even terug naar het gevoel van je Italiaanse vakantie of beter nog, waan je voor een middag in Italiaanse sferen. Wij staan er klaar voor, nu jij nog! Je hoeft je niet aan te melden, gewoon binnenlopen en beleef.... Zien we jullie zaterdag? Tot dan.

 

 

 

© 2021 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.