Doos voor Thuis

Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

Stel je eigen Doos voor Thuis samen - Rioja

€ 95,00 (inclusief btw)

Stel nu je eigen Rioja Doos voor Thuis samen!

Rioja, een zeer bekende en gerenommeerde wijn uit Spanje. Een volle wijn die perfect smaakt bij Ideaal bij gebraad, vooral wild zoals fazant of duif, maar ook kaas.


De regio La Rioja dankt zijn naam aan de meest erkende wijnen van Spanje. Veel Rioja is gemengd uit drie districten; Alta en Alavesa in het noorden en het hete, droge oosterse district in het zuiden (voorheen bekend als Rioja Baja) en gebruikt rode druivensoorten Tempranillo, Garnacha, Graciano en Mazuelo en de afnemende invloed van langdurige veroudering in eikenhouten vaten.
Bodegas Taron is een coöperatie gevestigd in het meest noordelijke deel van Rioja Alta. De coöperatie bestaat uit vier kleine steden; Cuzcurrita de Rio Tiron, Sajazarra, Villaseca en Tirgo. Deze vier steden besloten dat, aangezien ze niet alleen het landschap maar ook hun cultuur delen, ze baat zouden hebben bij het bundelen van hun wijngaarden en kennis om een ​​Bodega te creëren die zich richt op het creëren van Rioja`s van hoge kwaliteit. Bodegas Taron heeft 700 hectare wijngaarden verdeeld over meer dan 1000 kleine percelen. Enkele van de oudste wijnstokken zijn meer dan 100 jaar oud en worden gebruikt voor het maken van hun premium wijn; Cepas Centenarias.

Kies uit onderstaande Rioja wijnen tot je doos van 6 flessen is gevuld.
Of je nu allemaal verschillende wijnen kiest of van 1 soort. It's up you! 

Om je te laten genieten van de beste Rioja's heb ik de eerste 3 flessen alvast  ingevuld t.w. een Bodega Taron cepas centenarias (twv € 24,95) , een Bodega Taron Pantocrator (twv € 25,95) en een Bodegas Tarón Rioja Reserva (twv € 14,95).

Vul de rest van de Doos voor Thuis aan met onderstaande Rioja's. Ik ben benieuwd naar je keuze.

Bodega Taron crianza
prijs per fles € 10,95

# Bodega Taron Rioja 4m
prijs per fles  € 9,95

Bodega Taron Blanco barrica 
prijs per fles € 10,95

De “doosvoorthuis” met 6 flessen wijn, makkelijk op te halen of af te laten leveren aan huis. Je kunt bestellen via de site. Makkelijker kan ik het je niet maken, wel veel lekkerder.

Specificatie Omschrijving
Kleur Mix
Land Spanje
Inhoud (in liters) 0,75 liter
© 2021 - 2022 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.