Vorige Artikel 2 van 49 Volgende

Najaarsproeverij 11 november

Ben jij er ook bij 11 november? Onze overzichtsproeverij voor het najaar en feestdagen vindt dit jaar plaats op vrijdagavond.

We hebben deze avond een 50-tal wijnen open staan welke allen in het thema najaar - feestdagen zal staan. Zo kun je in alle rust je favoriete wijnen kiezen en bestellen om de gezellige herfst, koude wintermanden en de feestdagen iets moois op tafel te kunnen zetten voor je gasten en jezelf.

Natuurlijk zetten we op deze avond ook een mooi hapje klaar zodat je kunt genieten van de wijn-spijs smaken die we je bieden.

Wat hebben we open staan, een klein tipje van de sluier kan ik je wel verklappen, champagne, Italiaanse elegantie, Zuid Afrikaanse pracht, Frans klassiek. Ben je benieuwd naar alle wijnen meldt je dan snel aan, dan zien we elkaar op vrijdag 11 november.

En om iedereen even te kunnen spreken en dus niet iedereen tegenlijk binnen te zien lopen werken we in 2 tijdsblokken, van 17-19 uur en van 19-21.30 uur. Uiteraard wordt je er niet uit gegooid als je tijdsblok eindigt maar het is voor ons prettiger als iedereen verspreid binnenloopt.

Santé, Team Wijnhoeve

© 2021 - 2022 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.