ASSORTIMENT

Ons assortiment beperkt zich niet tot wat er in de winkel aanwezig is. Op verzoek kunt u een bestelling of zoekopdracht uitzetten en wij gaan voor u aan de slag. Desgewenst bezorgen wij het op locatie. Maak uw keuze uit onze ruime collectie wijn, bier, gin, sterk, whisky en cognac.

WIJN

Onze naam zegt het al: wij zijn een wijnspecialist. Wij delen graag onze passie en kennis over wijn met u, of kiest u liever zelf uit ons uitgebreide selectie topwijnen? Kom kiezen uit onze wijn, bubbels of PSV.

READ MORE.jpg

BIER

Bier is een van de oudste dranken uit de menselijke geschiedenis. Nederlanders houden wel van een lekker biertje. Bij ons vindt u meer dan 250 bieren van deze dorstlessende drank.

READ MORE.jpg

STERK

Wij verkopen sterke drank in vele soorten en maten. Van Hollandse jenever dat exclusief gin; van rum tot een dorstlessende limoncello. Kom kiezen uit ons assortiment sterk, likeur en koffie.

READ MORE.jpg

COGNAC

De geur van een goed glas cognac zal velen doen glimlachen. Wist u dat voor de productie van cognac enkel negen druivenrassen gebruikt mogen worden en dat het alleen cognac heet als het uit deze Franse streek komt?

READ MORE.jpg

WHISKY

Liefhebbers van whisk(e)y kunnen hun hart ophalen bij De Wijnhoeve. Wij hebben namelijk een groot assortiment whisky met zo'n 250 verschillende whisk(e)y's. Kom voor een mooie fles naar onze winkel.

READ MORE.jpg