Wijn & Spijs
Hier vindt je onze wijn & spijs tips. Favoriete recepten of recepten van onze wijnhuizen welke je met een perfecte match kunt begeleiden. Veel leesplezier.
Welke wijn past het beste bij jouw gerecht?
Wijn kan een mooi gerecht nog beter tot zijn recht laten komen. Het blijft echter lastig om uit alle aangeboden wijnsoorten een perfecte combinatie te maken.
Heb je een vraag over welke wijn het beste past bij jouw gerecht? Stuur mij dan een mail via het contactformulier. Ik geef je graag enkele passende suggesties. Een van de leukste dingen om te doen als wijnspecialist.
- Gamba's en Sauvignon
04 juni 2021 - Wijnhoeve Heeze - Bjorn van der Putten
Serveer dit overheerlijke tartaartje lauwwarm. Je hoeft hier niet persé rauwe gamba's voor te gebruiken, het gaat ook prima met gekookte gamba's. - Fruits de mer en Sauvignon
04 juni 2021 - Wijnhoeve Heeze - Bjorn van der Putten
Dit is een all time favorite. Zelfs als je geen enorme liefhebber bent van zeefruit, zou je hier zomaar fan van kunnen worden. - Chocoladetaart en pino
04 juni 2021 - Wijnhoeve Heeze - Bjorn van der Putten
Deze chocoladetaart lukt altijd en is waanzinnig lekker. Hij ziet er eenvoudig uit, maar om er een wat chiquer dessert van te maken kan je er wat rood fruit en een beetje… - Lemon meringue en pino blanc
04 juni 2021 - Wijnhoeve Heeze - Bjorn van der Putten
Een echte franse klassieker nu eens heel anders gepresenteerd en makkelijk te maken. Je kan deze al van te voren voorbereiden en last minute in de glaasjes doen. - Blauwe kaas, peer en Bisous
04 juni 2021 - Wijnhoeve Heeze - Bjorn van der Putten
Een eenvoudig maar heerlijk voorgerechtje, prima te combineren met een glaasje VandenBeld Bisous, een lichtzoete wijn gemaakt van sauvignon druiven. Sprankelend fruitig met…