Winkel

Welkom in De Wijnhoeve Heeze
Onze winkel is gevestigd in één van de oudste kasteelboerderijen in het centrum van Heeze (regio Eindhoven). Mooie wijnen, een goed advies en we zijn altijd vrolijk tussen de wijnen, dat zijn wij. Ons assortiment is volledig onafhankelijk en wij streven naar de juiste balans tussen  prijs en kwaliteit. We zijn nooit klaar. 

Onze werkwijze
Wij streven naar een wijnspeciaalzaak die uitsluitend kwaliteits wijnen levert tegen de juiste prijzen. Samen met onze partner-wijnhandelaren en importeren rechtstreeks van de producent zorgen wij voor een sterk assortiment.

Alle wijnen worden vooraf gekeurd en beproefd op kwaliteit en zuiverheid. Er wordt voor jou een weloverwogen keuze gemaakt of de wijn een toevoeging is voor ons assortiment en of de prijs in balans is met de kwaliteit.

Naast ons uitgebreid wijn assortiment vind je in onze winkel ook een uitgebreide collectie whisky, gin en rum. Deze selecteren we op dezelfde manier als onze wijnen. We beschikken tevens over een kleiner service assortiment gedestilleerd en speciaal bieren.

 

      

 

© 2021 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.