Levertijd & verzendkosten

Verzenden & retourneren

Verzend opties Nederland:

1. Afhalen bij winkelier (gratis)
Je kunt je bestelling afhalen bij Wijnhoeve Heeze, Kapelstraat te Heeze.
In de webshop kom je na de bestelfase op de betaalpagina. Hier kan je kiezen voor "Afhalen bij Winkelier". De verzendkosten komen dan automatisch te vervallen bij het totaalbedrag.

2. Bezorging via flespakket/PostNL (€9,00) of eigen levering

Gratis verzending vanaf € 99,00.

Je dient je te legitimeren bij ontvangen van je bestelde dranken. Wij mogen ze niet op een ander adres laten bezorgen of achter laten onder je afdak  

 

Jouw bestelling wordt op elk gewenste locatie bezorgd door Vinologix/DPD.
Vinologix is gespecialiseerd in het verzenden van flessen via gepatenteerde Vinologix verpakkingen. Samen met de pakketdienst als DPD zorgen wij er voor dat je bestelling veilig en snel wordt verstuurd. Je kan de zending (datum en tijdindicatie) volgen middels een Track & Trace code die je in de mail van ons ontvangt. Let op, de mail kan helaas in de spam inbox terecht komen.

Indicatie van levering, mits besteld vóór 12.00 uur.
Wij proberen de bestelling dezelfde dag nog te versturen. Op zondag en maandag zijn we gesloten en worden er geen bestellingen verwerkt. Na aflevering van je bstelde pakket duurt het circa 2 dagen voordag je je betelling in huis hebt maar wijn zijn wel afhankelijk van de pakketservice die de aketten rondbrengt.

Binnen de gemeente Heeze/Leende, Sterksel, Geldrop, Aalst, Waalre en stadsdeel Stratum (Eindhoven) leveren we gratis aan huis. 

Verzend opties over onze landsgrenzen:

Bezorging via Flespakket in het buitenland
De verzendkosten voor een pakket naar het buitenland is afhankelijk van het desbetreffende land. 
Om dit in te stellen klikt u bij de winkelwagen op verzendkosten 'Nederland', waarna de optie verschijnt om dit aan te passen.

Retourneren:
Retourneren van produkten doen we in overleg. Neem gerust contact met ons op via info@wijnhoeveheeze.nl.

Indien u een vraag heeft over een artikel of uw bestelling, horen wij het uiteraard graag. Neem gerust contact op met ons op, we helpen u graag verder!

© 2021 - 2023 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.