Dessertwijn

Een dessertwijn is een wijn die bovenal zoet genoeg is om het dessert te begeleiden.

Een van de belangrijkste principe is dat het dessert nooit zoeter mag zijn dan de wijn. De wijn moet minstens zo zoet zijn als het dessert om een goede combinatie te vormen. Ik help je graag met het uitzoeken van de juiste dessertwijn!

Sorteer op
 • African ruby vermouth
  African ruby vermouth

  Deze veelzijdige dessertwijn blijft een publiekslieveling. Dat komt door de unieke en heerlijke samenstelling van deze vermouth. Sappig Rooi Muskadel druiven van de Olifantsgebied wordt gefermenteerd met groene Roooibos thee (…

 • Moutardier Ratafia
  Moutardier Ratafia

  Naast fantastische Champagnes maken ze bij Moutardier een alcoholische drank genaamd Ratafia.

  De druiven die hiervoor gebruikt worden zijn identiek aan die van hun Champagnes, echter is de Ratafia een wijn die zacht en zoet…

  € 33,95
 • VandenBeld Bisous
  VandenBeld Bisous

  Combineer Bisous met lichtzoete desserts met bijvoorbeeld fruit, yoghurt of kwark, maar ook feestelijk om bij verjaardagstaart een glaasje te schenken. Of bij een kaasplankje met niet al te scherpe geurige kazen.

 • VandenBeld Pinot
  VandenBeld Pinot

  Als je houdt van heerlijke zoete desserts met bijvoorbeeld witte chocolade, speculoos of kaneel, dan is PINO wit de allerbeste combinatie. Combineert ook heel goed bij kazen zoals Roquefort of Blue Stilton of pikante kazen.

  € 12,50
Sorteer op
© 2021 - 2023 Wijnhoeve Heeze | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.